What&why@ZO

open:
maandag 17.00 tot 23.00
wo t/m za 10.00 24.00
& ZO 11.00 tot 24.00

 

We doen ons best om een team bij elkaar te sprokkelen dat een geloofwaardige afspiegeling van de maatschappij is. Ooit heb ik ergens gelezen dat dat helpt om een goede balans te creëren en sfeer verhogend werkt m.b.t. tot een team. Nu Daniel en Jos bij ons komen werken slaat de balans direct uit naar de kant van artistiekelingen. Nu zult u denken waarom dan meteen twee van die artiesten. Stiekum vind ik dat wel fijn. Ik ben baas, en vrouw en ben niet in het bezit van natuurlijk overwicht. Dan ga je compenseren. En aangezien compenseren heel dicht bij componeren ligt en Daniel en Jos net iets kleiner zijn dan ik, mits ik op mijn tenen sta, zou daar zomaar de toekomst kunnen liggen voor een goede werkrelatie. Niet dat ik die met de rest van het team niet heb, maar soms voel je dat je moet experimenteren, om daar te komen waar je nog niet bent.

Hoe zij het zelf zien:
Jos en Daniel zijn naast goeie vrienden ook muziek-maatjes en fijnproevers als het gaat om whisky, bier of wijn. Veel ideeën zijn er al voor muzikale en niet-muzikale invulling van de avonden. Over eten kunnen ze nog wel eens verschillen van mening.

Jos ziet in hun samenwerking vooral een kans voor een nieuwe Gilbert en George, Victor en Rolf of de nieuwe Lorenz en Mirco van Fritz Cola. Daarnaast ben je op onze avonden geen klant of gast, maar kom je op visite, net als dat je op visite gaat bij ome Koos en tante Bep, aldus Jos. Hij ziet Daniel dan vooral in de rol van tante Bep. Het recht van een vrouw is tenslotte het aanrecht. Daarbij, als Jos iets niet kan, is het koken én hij is geen mietje, laat dat duidelijk zijn. Dus voor Daniel zit er niets anders op dan de rol van keukenprinses op zich te nemen. En geloof mij, daar is hij best goed in. Voor hem zit de uitdaging er vooral in om Jos andere smaken te laten ervaren. Jos lust namelijk alleen maar hamburgers met kaas. Die zul je dus voorlopig niet op het menu zien. Maar wel heerlijke uitdagende smaak combinaties. Voor Daniel is het leven pas geslaagd als Jos Saltimbocca lust!

Vanaf oktober is de Zwarte Olifant ook op maandag en dinsdagavond open. Van maandag t/m donderdag: eten wat de potschaft. Je zult op deze avonden geen hond in de pot vinden, maar super lekkere gerechten voor een prijs waar de honden wel brood van lusten. En, goed nieuws; We krijgen een Kamado in de Zwarte Olifant…Yes, yes, yes!

team_image

art

team_image

Motto

team_image

style

team_image

fun